ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН В СТАЯ НА ЗАГАДКИТЕ | GAME CASTLE

ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Детски рожден ден на открито и закрито

Game Castle е перфектното място за вашето незабравимо парти!

Можем да ви предложим разнообразни, авторски и оригинални игри и забавления, подходящи за малки, пораснали и големи деца с приключенски дух.

За вашето специално парти сме подготвили

Стая на загадките

Реалната игра се развива в леговището на Колекционера. Вие сте таен спец. екип, който ще трябва да преодолее охранителните  му системи и да направи мисията възможна!

 

Щури игри с Аниматор

Предлагаме ви Енергични игри с физически елемент и състезателен характер, Сладкарски с творчески елемент и Ролеви игри, в които ще влезете в ролята на ….. който си поискате 😉

 

Диско парти

♦ Tи си DJ – сам избираш парти музиката, на която да се развихриш!
♦ Just dance – танцово шоу с готови хореографии на любими песни!
♦ Караоке парти!

 

Детски трежър хънт

Търсенето на съкровище е приключенска игра на открито, при която ентусиазмът и отборния дух ще са ви напълно достатъчни, за да откриете и разрешите логическо обвързаните куестове.

 

Самозанимателни игри

В допълнение на празнуващите ще предложим 3D пъзели, настолни игри, Twister, Jenga и още: игри на открито – волейбол, федербал, игра на ластик, битка с водни пистолети и други.

 

Парти украса

За вашия специален ден и нашия още по-специален рожденик ще предоставим балонена парти украса, а за гостите му – тематични покани в агентски стил с мистериозна мисия.

 

Парти помещения

за игри и почерпка на деца и възрастни
♦ на закрито – салон на две нива с капацитет до 50 човека,
♦ на открито – тераса на три нива с капацитет до 100 човека

 

Напитки и похапване за всички

Предлагаме ви разнообразни напитки за деца и възрастни, изискани кетъринг предложения, доставка на пица или приготвяне на BBQ  за ентусиасти.
И разбира се – торта!

 

Фото и видео заснемане

За да останат запечатани спомените ви от вълнуващото събитие, можем да ви предложим професионално фото и видео заснемане,  заснемане с дрон, обработка и монтаж на любимите ви моменти.

 

С удоволствие ще изготвим за вас индивидуално предложение, съобразено с възрастта и броя на празнуващите!