ИГРИ | GAME CASTLE

ИГРИ

В Замъкът ще ви предложим интересни и разнообразни игри, като всеки ще може да намери нещо за себе си.

ESCAPE ROOM – отборна игра за 2-ма до 6-ма души, които влизат в специално проектирана за играта стая, в която трябва да решат поредица от пъзели и загадки, за да намерят изхода!
Играчите разполагат с ограничено време – само за 60 минути те трябва да намерят изход от ситуацията, в която са попаднали!

За повече информация тук.

VITOSHA TREASURE HUNT – отборна игра, в която играчите търсят и събират информация, ресурси и се ориентират по карта. Играчите разполагат с ограничено време и трябва да проявят решителност, наблюдателност и съобразителност. От решаващо значение е работата им в екип и вземането на координирани решения.
Има възможност и за комбинация на двете най-успешни отборни игри в света – treasure hunt + escape room.

game castle treasure hunt
За повече информация тук.

СОЦИАЛНИ ИГРИ – игри с прости правила, с много общуване между играчите, с цел максимална забава и много смях. Не изискват вглъбяване на играчите и градене на стратегии. Продължителността на игрите е малка.
Това са игри за вдигане на настроението и разтоварване. Перфектни са за големи компании!
За повече информация тук.

ЕНЕРГИЧНИ ИГРИ весели и нетипични състезателни игри, които ще раздвижат тялото, ще упражнят ловкостта ви и ще провокират чувството ви за хумор. Игрите не изискват специална физическа подготовка и са по-скоро за забавление! Изисква се да носите само доброто си настроение!


За повече информация тук.

3D ПЪЗЕЛИ И БОРДОВИ ИГРИинтересни 3D пъзели и главоблъсканици с различни нива на трудност.
Независимо дали имате опитни пръсти или искате да развиете сръчността си, тук ще намерите интересни предмети с необичайни възможности.
За всички любители на игрите с приятели, в Замъка ще ви предложим специална селекция от най-играните в света бордови игри. Под ръководството на опитният ни модератор, ще имате възможност да се насладите игри с най-различни сценарии.


За повече информация тук.