ESCAPE ROOMGAME CASTLE | GAME CASTLE

ESCAPE ROOM

Най-новото отборно забавление е тук, за да направи тиймбилдингът ви незабравим.
Играта в ескейп стаята ще подобри комуникацията между членовете
на екипа ви, чрез едно съвсем ново изживяване.
Ескейп стаята представлява логическа игра, направена по модел на компютърните куест игри, които ни забавляваха преди години,
но вече не сте пред компютъра и не сте просто наблюдател – стаите са проектирани специално за играта, като декорите са достойна конкуренция за всяка холивудска продукция!

Вие сте главното действащо лице и ще предприемате ходовете си в играта напълно реалноусещането е сякаш участваш във филм!
Играчите разполагат с един час, през който реално ще изживяват играта, ще виждат с очите си последиците от своите действия, ще изпробват своята наблюдателност, съобразителност, борбеност, фантазия и бързина във взимането на решения! И най-важното – всеки ще покаже възможностите си за сработване със съотборниците!

60-те минути, в които играчите ще са заети единствено със задачите, които ги предизвикват, действат изключително разтоварващо.
Нивото на стреса в края на играта клони към 0, а усмивките по лицата на излезлите от стаята са 100 процентова гаранция за добре прекарано време.
Всеки от играчите ще прояви не само своята креативност, но и най-добрите си качества и умения, тъй като играта неусетно ви предразполага към това!