Въпроси и отговори | GAME CASTLE

Въпроси

 Въпроси

Какво представлява ЗАМЪКЪТ?

ЗАМЪКЪТ е пространство за екипни забавления и бягство от шума на града. Тук можете да поемете глътка свеж въздух в гората. Да организирате парти. Да се състезавате с приятели в разплитането на пъзели и да поиграете бордови игри. Да се насладите на забавен и нетрадиционен тиймбилдинг с колеги, приятели или с децата си. Да посетите изисканата стая на загадките – Колекционерътново ниво в escape игрите.

Как да стигнем до ЗАМЪКА?

София, бул. Симеоновско шосе и ул. Буйновско ждрело (края на бул. Симеоновско шосе преминава в ул. Буйновско ждрело, ав. спирка 98 „Шумако“)

GPS координати: 42.601408, 23.350354

 

Нужна ли е предварителна резервация?

Стаята на загадките Колекционерът приема смелите си гости по график на всеки нечетен час и е необходима предварителна резервация. Необичайно забавните ни тиймбилдинг състезания също изискват предварителна заявка.

Какво значи escape room или стая на загадките?

Това са игри, вдъхновени от популярните online escape rooms. При тях екип от 2 до 6 души попада в тематична Стая, пълна с пъзели, загадки и скрити предмети. За 60 минути, трябва да разгадаете всички тайни на Стаята и да излезете. Това е еуфорично забавление и предизвикателство за находчивостта и логическата мисъл на участниците. “Колекционерът” на Game Castle е реална ескейп стая за отборно забавление!
.

За кого е подходяща тази Стая на загадките?

 Умните игри, както ги наричат (от mind rooms на английски), са незабравимо интелектуално забавление за лица на възраст над 6 г. (Деца под 12 г. влизат с придружител). Те са чудесен тиймбилдинг за колеги, приятели, семейства и туристи. Стаята Колекционерът е създадена за екипи от 2 до 8 души, като колкото по-малък е екипът ви, толкова по-предизвикателно приключение го очаква.

 

Какви възможности за тиймбилдинг предлагате?

За екипи до 8 души предлагаме изключителната емоция от една изтънчена стая на загадките с оригинални пъзели – Колекционерът на Game Castle. Тази увлекателна escape игра упражнява интензивно комуникативните умения на участниците, предизвиква вниманието им към детайла и логическата им мисъл. Времевото ограничение от 60 мин. и многото увлекателно задагки и скрити предмети превръщат това изпитание в най-забавния начин да упражните уменията си за управление на времето и организационните си практики. Най-хубавото е, че всички тези реални и практични ползи са последното, за което ще мислите, докато потъвате в сюжета на играта, оставяйки всички мисли и грижи извън Стаята. Забавлявайте се и научете повече за екипните си умения!

За екипи от 3 до 150 души сме подготвили тиймбилдинг зона с аниматор. Скочете в удобни дрехи, заредете се с енергия и настроение и се впуснете в луди състезания, които никога не биха ви минали през ума. Подготвили сме необичайни игри с необичайни ежедневни предмети, хубава музика и много поводи за смях. 1 час, а защо не и 2 – няма да усетите как ще преминат в забавните ни състезания! Неусетно ще се раздвижите, ще упражните ловкостта си и отборните си умения. Пригответе се за забавни изживявания, при спомена за които ще се усмихвате широко!

Искате по-спокойни игри, съчетани с интелектуални предизвикателства или стратегическо мислене? За екипи до 15 души предлагаме колекция от дървени и метални пъзели с различни нива на трудност. Забавлявайте се с тях поотделно или се състезавайте за време. Освен необичайно умно забавление, играта с пъзел предмети упражнява ловкостта на пръстите, логиката и пространствената мисъл. Друго предизвикателство са бордовите игри, които сме подбрали така, че да има за всеки по нещо – Каркасон, Катан, Убонго, Диксит, Туистер и други от най-популярните игри ви очакват на едно място. Защото понякога на човек просто му се иска да поиграе с прятелите и семейството си.

А какво ще кажете да обогатим вашето тиймбилдинг изживяване, като съчетаем различни забавления и добавим кетъринг за похапване и спокойствието на гората? Потърсете наш контакт и заедно ще създадем вашия необичан тиймбилдинг.

Колко струва играта в Стаята на загадките „Колекционерът”?

Цената се определя според размера на екипа (от 2 до 8 души). Колкото повече са участниците в един отбор, толкова по-ниска е цената на участник. 

За двама 80лв.

За трима 99лв.

За четирима 120лв.

За петима 140лв.

За шестима 160лв.

За  седем 175лв.

За  осем 200лв.

За по-големи групи цени по договаряне!

Колко души могат да посетят ЗАМЪКА за тиймбилдинг забавление?

Различните дейности в ЗАМЪКА са подходящи за различен брой участници. Стаята на загадките Колекционерът посреща екипи от 2 до 8 души в интервали от 1 час и 30 мин. Тиймбилидинг зоната може да раздвижи и забавлява до 50 души едновременно.

Какво се прави в ПЪЗЕЛ зоната?

Пъзел зоната осигурява комфортни места, където да поиграете различни бордови и пъзел игри с приятели. Предлагаме разхлаждащи безалкохолни и поръчваме храна за изгладнелите след дълги предизвикателства гости.

Пъзелите са метални и дървени предмети с различна трудност, които подлежат на сглобяване и разглобяване – провокативна задача за вашата сръчност, логика и пространствена мисъл. Имаме библиотека от популярни бордови и асоциативни игри, които да предизвикат стратегическата мисъл, състезателния дух и асоциативните ви умения. След любимите заглавия са игри като Катан, Каркасон, Диксит, Story Cubes, Убонго, Туистър и др.

За кого е подходяща ПЪЗЕЛ зоната на ЗАМЪКА?

Игрите, с които разполагаме, са с различни нива на трудност и това ги прави подходящи за различни възрасти и хора с и без опит в този тип забавление. Зоната не е подходяща за деца под 5 години, а лица под 12 години трябва да са придружени от възрастен.

 

Имате ли забавления за повече от 7 души?

Да, предлагаме тиймбилдинг с множество забавни игри за концентрация, баланс, съобразителност, бързина, координация и други. Приемаме групи от 20-30 души вътре в сградата и повече, навън в двора. Включва специализиран аниматор, който води игрите. Предлагаме по договорка партита вътре в сградата или на поляната пред сградата, със забавления, напитки и кетъринг храна по предварителна поръчка. Също така предлагаме индивидуални или отборни състезания по решаване на пъзели и главоблъсканици или игри с популярни настолни игри като Catan, Dixit, Ubongo и други.[

Искате още?